Jobs

Ben jij een echte informaticus, die graag complexe problemen oplost en die enthousiast wordt van elegante code?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Closed
Charm

Wie zijn wij?

Charm ontwikkelt innovatieve software voor de financiele wereld. Dit varieert van hard-core C++ FIX connectiviteit voor banken tot state-of-the-art Angular webapplicaties voor financiele adviseurs en hun klanten.

We ontwikkelen deze software met een enthousiast team van software developers. Hun talent en hun development skills maken hierbij het verschil.

Wat bieden we?

Charm biedt interessante projecten in een informele sfeer met leuke collega's. Net als jij zijn dit allround ontwikkelaars. Met hen ben je betrokken bij het complete ontwikkel traject. We werken de gewenste functionaliteit uit, zetten een goede architectuur op, en implementeren deze in heldere, elegante code. We installeren de software bij de klant en zijn beschikbaar voor support. Je hebt hierin veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Binnen Charm wordt een echte ontwikkelaar op waarde geschat.
Charm betaalt een goed salaris, afhankelijk van je ervaring en opleiding tot 65k per jaar. Reiskosten worden vergoed en je hebt 25 vakantiedagen. Als je wilt kun je extra dagen bijkopen.
We stimuleren het verbeteren en verbreden van professionele kennis. Wij zorgen voor de ruimte, het budget en de tools om dat te bereiken.

We vinden een goede balans tussen werk en priv belangrijk.
Parttime werken is mogelijk.
Ons kantoor zit tegenover de olifanten van Artis op het Entrepotdok. Het kantoor ligt op loop afstand van Amsterdam Centraal en Muiderpoort. Af en toe thuiswerken is mogelijk.

Charm
Charm
Charm
Charm

Wie ben jij?

Je hebt een informatica opleiding op HBO / WO niveau en je ambieert het ontwikkelen van goed opgezette software.
Je hebt net je opleiding afgerond of je bent al jaren aan het werk. In ieder geval heb je ervaring met C++, Java en Angular en je bent bekend met devops technieken. Interesse in financi le markten en producten is een pr .

Je vindt het leuk om in een hecht team met andere IT profs te werken, waar je van elkaar leert en waar je samen mooie oplossingen bedenkt.
En waar je ideeen gewaardeerd worden en iedereen verantwoordelijkheid neemt voor zijn werk.

Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar jobs@charm.nl.
Of als je eerst meer informatie wilt, bel met ( 020 344 6700 ) of mail naar ( leonie@charm.nl ) Leonie van der Voort.

 
 
Volg ons op:
Charm op LinkedIn Charm op Facebook
Charm op Twitter Charm Blog
Contact:
Entrepotdok 54 A
1018 AD Amsterdam
+31 (0)20 3446700
contact  Neem contact op